Stäng
AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersJensenKosta LinnewäfveriLivingbedLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking
Täcken & kuddar  ›  Övriga täcken  ›  Tyngdtäcke Cura Pearl Eco 150x210
Tyngdtäcke Cura Pearl Eco 150x210
Tyngdtäcke Cura Pearl Eco 150x210Tyngdtäcke Cura Pearl Eco 150x210Tyngdtäcke Cura Pearl Eco 150x210

Tyngdtäcke Cura Pearl Eco

Cura Pearl Eco är ett exklusivt och 100% naturligt tyngdtäcke. Täcket har ett yttertyg av ekologisk bomull och en bomullsvadd istället för polyester som används i Cura Pearl Classic. Det ger det här täcket en mycket god andningsförmåga och gör det lite fluffigare. Täcket kommer i en miljövänlig, återanvändbar produktväska som kan används för att transportera täcket. Dessutom medföljer en tyngdsovmask Cura Eye Rest utan extra kostnad.

Den lite lyxigare och mer vadderade känslan i Cura Pearl Eco kompletteras också av en något mer värmande komfort än Cura Pearl Classic, som av de flesta uppfattas som ett väldigt svalt täcke. Tack vare att vadderingen är av bomull istället för polyester har Cura Pearl Eco en bättre andningsförmåga och resultatet är ett bredare värmekomfortspann och ett riktigt bra året runt-täcke.

Att välja vikt

Cura of Sweden rekommenderar att du väljer ett täcke som motsvarar 10 – 15% av den egna kroppsvikten. Om du t.ex. väger 70 kg, väljer du ett täcke som väger 7 – 9 kg. Det här är dock bara en rekommendation, och vilken vikt man trivs bäst med är helt individuellt. Om du lider av stora sömnproblem och/eller ångest kan det vara en god idé att välja ett tyngre täcke.

Yttertyg: 100% Ekologisk bomull. Fyllning: Ekologisk bomullsvadd och glaspärlor. Tvätt: Maskintvätt 60°C.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy