Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Bäddtextil  ›  Plädar & filtar  ›  Pläd Mille Notti Senzo 140x200
Pläd Mille Notti Senzo 140x200
Pläd Mille Notti Senzo 140x200

Pläd Senzo från Mille Notti

Pläd Senzo är en exklusiv pläd i mohair med sällsamt vacker lyster. Med den här pläden plockar du in både mjukhet och elegans i ditt hem. Pläden är ett genuint hantverk och tillverkas i Sydafrika hos en av världens främsta producenter av mohairplädar. De månar om en naturnära och etisk produktion och kvalitet rakt igenom i alla led.

Senzo finns i två olika storlekar, off white och grå i klassisk plädstorlek 130x170. Gul och aqua görs i den större storleken 140x200, och blir därmed extra passande som fotpläd över en dubbelsäng. Plädarna har dekorativa fransar längs kortsidorna.

Mohair är en ytterst fin och mjuk ull från den lurvlockiga angorageten. Fibern brukar kallas ”the diamond fiber” på grund av sin lyster och glans. Den är också känd för sin styrka och lätthet samt för sina värmande egenskaper. Du kan känna igen stickad mohair då den omges av en skir gloria av fluff.

Material: 75% Mohair/20% Ull/5% Nylon. Kemtvätt. Stryk på låg värme.

Taggar



Fler storlekar i samma serie

Standardvy | Byt till Mobil vy