Stäng
AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersJensenKosta LinnewäfveriLivingbedLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking
Bäddtextil  ›  Plädar & filtar  ›  Tyngdfilt Cura Elegance 140x200
Tyngdfilt Cura Elegance 140x200
Tyngdfilt Cura Elegance 140x200

Tyngdfilt Cura Elegance

Cura Elegance är en härlig exklusiv tyngdpläd i form av en tjock och silkeslen konstpäls. Pälsen har en vacker glans, fäller inte hår och håller mycket bra över tid. Baksidan är av ett högkvalitativt, slitstarkt och fantastiskt mjukt sammetstyg.

Tyngdens omslutande effekt kan leda till att kroppsegna må bra-hormoner frisätts i högre utsträckning. Detta resulterar i en avslappnande effekt, vilket gör det lättare att komma ner i varv på kvällen.

Medicintekniskt hjälpmedel

Curas tyngdtäcken har kvalitetstestats hos RISE (Research Institute of Sweden) och är registrerade som medicintekniska hjälpmedel hos Läkemedelsverket. De är dessutom CE-märkta och innehar certifikat från Sedex, OEKO-TEX, SGS och BSCI. Detta säkerställer att täckena möter högt ställda krav för hälsa, säkerhet, funktion, miljö och arbetsförhållanden.

Viktigt att tänka på

Om du har konstaterad allvarligt nedsatt lungkapacitet och/eller nedsatt muskelkraft bör du rådfråga med din läkare. Var även uppmärksam vid benägenhet för tryckskador/sår. Vi rekommenderar inte tyngdfilt till barn under 2 år. Viktigt att barnet kan ta av sig filten själv. Tyngdfilten används som ett vanligt täcke och ska endast användas i avsett syfte. Vid läckage av fyllningen ska användning av produkten upphöras och produkter reklameras till tillverkaren.

Yttertyg: 100% Polyester. Fyllning: Glaspärlor och polyester. Tvätt: Maskintvätt 40°C.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy