Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Plymåer & vändbara madrasser  ›  Resårmadrass Carpe Diem Lilla Harpö 120x200
Svensktillverkad
Resårmadrass Carpe Diem Lilla Harpö 120x200
Resårmadrass Carpe Diem Lilla Harpö 120x200

Resårmadrass Lilla Harpö från Carpe Diem Beds

Lilla Harpö från Carpe Diem Beds är en dubbelfjädrad resårmadrass anpassad för att placeras i en sängram med ribbotten. Det gör att du kan hitta den sängmöbel som passar perfekt med stilen i ditt sovrum utan att kompromissa med komforten.

Till skillnad från klassiska ramsängar innehåller resårmadrass Lilla Harpö ingen träram i botten och behöver således placeras på ett hårt underlag såsom en ribbotten. Resårmadrassen bör användas tillsammans med en bäddmadrass för bästa hållbarhet, komfort och hygien.

Trögelastiskt bottensegment

I samarbete med Spinalenheten på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg och massageterapeuter har Carpe Diem Beds utvecklat ett unikt trögelastiskt bottensegment som gör att de fjädrar som är mest utsatta för belastning sjunker istället för att trycka mot kroppen. Detta gör att trycket mot kroppen minskar vilket främjar blodcirkulationen.

Taggar

  • *Rekommenderad bäddmadrass: Prestige
  • 120
  • 120x200
  • Enkelsäng


Vanliga tillbehör

Standardvy | Byt till Mobil vy