Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Plymåer & vändbara madrasser  ›  Vändbar madrass Viking Birka 120x200
Svensktillverkad
Vändbar madrass Viking Birka 120x200
Vändbar madrass Viking Birka 120x200

Vändbar madrass Viking Birka

Vändbar madrass Birka från Viking Beds of Sweden är en vändbar pocketresårmadrass av yttersta kvalitet. Madrassen är av samma modell som ingår i den populära kontinentalsäng Viking Birka.

Madrassen är 7-zonad och fjädringen består av en unik 15 cm hög svensktillverkad pocketfjäder i toppklass. Fjädrarna i madrassens alla zoner är till skillnad från traditionella zonindelade pocketresårer gjorda med samma tjocklek på metalltråden. Skillnaden i styrka och djup mellan zonerna är istället resultatet av att fjädrarna har olika originalhöjd innan de placeras i de tygfickor som formar pocketresåren. De fastare zonerna är helt enkelt mer spända. Den här konstruktionen ger en oöverträffad exakthet i relationen mellan zonerna och garanterar rätt balans.

Vändbar madrass Birka har en skarvlös resårkassett även vid delad komfort. Madrassen kan i viss mån böjas under inbärning.

Taggar



Standardvy | Byt till Mobil vy