Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Vänern inkl. bäddmadrass & ben 180x200
Svensktillverkad
KAMPANJ
Kontinentalsäng Vänern inkl. bäddmadrass & ben 180x200
Kontinentalsäng Vänern inkl. bäddmadrass & ben 180x200

Kontinentalsäng Vänern inkl. bäddmadrass och ben

Kontinentalsäng Vänern är en svensktillverkad kontinentalsäng som kommer i paket med en lyxig bäddmadrass och snygga sängben.

Uppbyggnad

Sängen är dubbelfjädrad med två lager lager pocketfjädring. Det översta fjädringslagret som finns i mellanmadrassen är ett innovativt Chess Pocket-system där varannan fjäder är högre och varannan är lägre. Komforteffekten av ett Chess Pocket-system blir en mer följsam yta utan att kompromissa med sängens grundstyrka.

Det undre fjädringslagret är placerat i kontinentalsängens underbäddar och ger en stabil och dämpande effekt på sängens komfort samt ökar komfortdjupet.

Bäddmadrassen har en kärna med 40 mm kvalitetsskum med god komfort. Kärnan är svept av en fyrkanalig hålfiber för effektiv ventilation och fukttransport.

Sängen täcks av en 25-årig leverantörsgaranti mot brott i träramen eller fjädertrådar.

Tillbehör

Köp till den stilrena huvudgavel Viken i samma tyg som sängen.

TaggarFler storlekar i samma serie

Standardvy | Byt till Mobil vy