Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Viking Birka 140x210
Kontinentalsäng Viking Birka 140x210

Kontinentalsäng Viking Birka

Kontinentalsäng Birka från Viking Beds of Sweden är en svensktillverkad kontinentalsäng av yttersta kvalitet. Sängen har en mycket följsam känsla med ett bra stöd för midjan, en balans som ger kroppen en rak position och ett exceptionellt djup under skuldran.

Det 7-zonade övre fjädringslagret består av en unik 15 cm hög svensktillverkad pocketfjäder i toppklass. Fjädrarna i sängens alla zoner är till skillnad från traditionella zonindelade pocketresårer gjorda med samma tjocklek på metalltråden. Skillnaden i styrka och djup mellan zonerna är istället resultatet av att fjädrarna har olika originalhöjd innan de placeras i de tygfickor som formar pocketresåren. De fastare zonerna är helt enkelt mer spända. Den här konstruktionen ger en oöverträffad exakthet i relationen mellan zonerna och garanterar rätt balans i sängen.

Underbädden i Birka kontinental har Viking Originals pocketunderfjädring i 3-zoner vilket förstärker den unika balansen i Birka-serien. Zonerna i bottenfjädringen förstärker axelzonens djup och hjälper till att lyfta upp kroppens övriga delar för en rakare liggposition.

För den fulländade följsamma Birka-komforten rekommenderas att kombinera sängen med bäddmadrass Viking Talalay som ger en fantastisk finish.

Liksom övriga modeller i Viking Original-sortimentet så finns för kontinentalsäng Birka ett stort urval av tyger och tillbehör. Välj mellan 11 färger på möbeltyget fördelat 4 tygserier. Köp till snygga sängben i din stil och någon av Vikings detaljrika tyggavlar i matchande tyg.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy