Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Viking Adelsö 160x210
Kontinentalsäng Viking Adelsö 160x210

Kontinentalsäng Viking Adelsö

Kontinentalsäng Adelsö från Viking Beds of Sweden är den svenska tillverkarens mest exklusiva modell både vad gäller komfort och design. Den stilsäkra sängen har följsamhet och fjäderdjup i högsta klass tillsammans med Viking Beds väl avvägda balans i resåren.

Det höga resårsystemet är uppbyggt av pocketresårer i tre olika lager. Överst i resårmadrassen finns Vikings 15 cm höga och unika 7-zonade pocketresår samt latexstoppning för extra komfort. Självklart är resårmadrassens kassett gjord i ett stycke. Zonindelningen i Vikings 7-zonsresårer är konstruerad med samma trådtjocklek i alla fjädrar och fastheterna i zonerna är ett resultat av olika förspändhet. Enkelt förklarat så innebär det att om fjädrarna tas ur pocketresårens tygfickor så är fjädrarna från fastare zoner högre än dem från mjukare zoner. Till skillnad från traditionell zonindelning med olika trådtjocklek så blir balansen i Vikings 7-zon mycket mer exakt.

I kontinentalsäng Adelsös underbäddar hittar man dubbla lager av Viking Original pocketunderfjädring i 3-zoner i höjderna 12 respektive 13 cm vilket fulländar den kompromisslösa känslan.

Till kontintalsäng Viking Adelsö rekommenderas att välja bäddmadrass Viking Talalay Wool som ger en fantastisk finish till Adelsö-känslan.

Liksom övriga modeller i Viking Original-sortimentet så finns ett stort urval av tyger och tillbehör.

Taggar



Vanliga tillbehör

Standardvy | Byt till Mobil vy