Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Jensen Diplomat 140x210
Kontinentalsäng Jensen Diplomat 140x210

Kontinentalsäng Jensen Diplomat

Kontinentalsäng Jensen Diplomat från Jensen Beds ger riktigt mycket design, kvalitet och komfort till ett överkomligt pris. Sängen innehåller två lager individuellt fjädrande pocketresårer som ger en perfekt kombination av stöd och följsamhet.

Det översta fjädringslagret består av en Jensen Aloy Pocket 1.0 12,5 cm med Jensen Original Zonsystem som har en fastare stödzon i midja/svank. Kontinentalsängens underbädd består av ett lager pocketresår med god följsamhet. Utöver följsamhet så innebär konstruktionen även en stabilitet i toppklass vilket hjälper till att minimera onödiga störningsmoment. Fjädringslagret i underbädden är en Jensen Support Pocket 12,5 cm.

Sängen finns att beställa i alla svenska standardbredder från 140 till 210 cm i längderna 200 och 210cm. Du kan välja mellan 4 färger i standardkollektionen eller mot ett pristillägg välja tyg från någon annan sängmodell inom Jensen Supreme Collection.

Jensen Seamless Base eller Classic Base

Samtliga modeller av kontinentalsängar från Jensen kan fås antingen med en designlösning som heter Seamless Base eller i ett mer klassiskt utförande som vi på Sovkoncept kallar Classic Base. Komfortmässigt är det ingen skillnad mellan de två versionerna så det är helt och hållet ett designval. I dubbelsängsbredder är den klassiska kontinentalsängsdesignen en säng med två underbäddar i botten och en hel mellanmadrass. I Seamless Base-versionen är skillnaden att de två underbäddarna täcks av ett helt tygöverdrag istället för två individuella.

Taggar



Standardvy | Byt till Mobil vy