Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Jensen Supreme Epic 180x210
Kontinentalsäng Jensen Supreme Epic 180x210

Kontinentalsäng Jensen Supreme Epic

Kontinentalsäng Jensen Supreme Epic är det ikoniska flaggskeppet från klassiska Jensen Beds med design, kvalitet och komfort i absolut toppklass. Supreme Epic innehåller Jensens bästa fjädringar, material och tekniska lösningar och sängen kombinerat med huvudgavel och sängbord ger en ojämförbar stil i sovrummet.

Med Jensen Supreme Epic och Jensen Aloy® 3.0 Pocket 16 cm har Jensen tagit ytterligare ett steg i komfortutvecklingen och erbjuder bättre bärighet men avlastar ändå höft och skuldra med ett större djup. I standardutförandet ingår Jensen Exact som ger en möjlighet att med app eller fjärrkontroll reglera komfortdjupet.

Det översta fjädringslagret består av en Jensen Aloy® 3.0 Pocket 16 cm med Jensen Original Zonsystem insluten i 3 cm Innergetic® Latex. Detta ger en av marknadens mest följsamma madrasser byggd för att anpassa sig efter din liggställning och viktfördelning på bästa sätt. Zonindelningen är balanserad med en zon i midjehöjd som är fastare relativt den mjukare höftzonen. Skulderzonen är i sin tur extra mjuk för att ge det djup som krävs för optimal tryckavlastning och en rakare ryggrad.

Kontinentalsängens underbädd består av en Jensen Support Pocket 12,5 cm ovanpå Jensen Exact som är en app eller fjärrkontrollstyrd funktion för att reglera komfortdjupet. Med Jensen exakt höjer du eller sänker höftens position vilket ökar möjligheterna att hitta den perfekta liggpositionen.

Över underbädden och men under den tjockare mellanmadrassen finns en tunnare mellanmadrass som är unik för Jensen Epic kontinentalsäng. Inuti finns en Jensen Reflect Pocket 7 cm som utöver följsamhet också bidrar till en stabilitet i toppklass vilket hjälper till att minimera onödiga störningsmoment.

Sängen finns att beställa i storlekarna 180x200, 180x210 och 210x210 cm. Du kan välja mellan 6 vackra ulltyger på sängen och för den övre tjockare mellanmadrassen finns ett specialtyg mönstrat med små stjärnor. Köp till en matchande huvudgavel Jensen Icon i det släta sängtyget och komplettera huvudgaveln med sidopaneler i sängtyget eller i ett specialtyg mönstrat med stora stjärnor.

Taggar

  • 180
  • 180x210
  • Dubbelsäng
  • Hel madrass
  • Hel plymå
  • Skarvlös madrass
  • Skarvlös plymå


Standardvy | Byt till Mobil vy