Stäng
AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersJensenKosta LinnewäfveriLivingbedLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Mälaren inkl. bäddm. & ben 180x200
SvanenmärketSvensktillverkad
HALVA PRISET
Kontinentalsäng Mälaren inkl. bäddm. & ben 180x200
Kontinentalsäng Mälaren inkl. bäddm. & ben 180x200

Kontinentalsäng Mälaren - Paket inkl. bäddmadrass och ben

Kontinentalsäng Mälaren är en Svanen-märkt svensktillverkad kontinentalsäng där det förutom säng även ingår bäddmadrass och ben. Köp till någon av flera matchande huvudgavlar för en komplett sängmöbel.

Mellanmadrassen innehåller två fjädringlager som ger ett maffigt utseende och mycket komfort. Det undre fjädringslagret är en högre 5-zonad pocketfjädring och det övre en lägre X-pocket för extra ytmjukhet.

Underbäddarna i Mälaren är byggda med en rejäl 12 cm hög träram och en 13 cm hög pocketfjädring för maximal stabilitet. Tyget till underbäddarna är avtagbart och det går att välja ett brett gemensamt tyg för en så kallad seamless-design.

Bäddmadrassen har en kärna av perforerat högelastiskt 50 mm hypersoftskum som är klädd med en 4-kanals hålfibervadd för bättre sovklimat. Yttertyget har en liggyta av extra kraftigt stretchtyg.

Mälaren kommer med en levererantörsgaranti på 25 år mot rambrott och trådbrott.

TaggarFler storlekar i samma serie

Standardvy | Byt till Mobil vy