Stäng
AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersJensenKosta LinnewäfveriLivingbedLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Viking Oden inkl. bm & ben 180x200
Kontinentalsäng Viking Oden inkl. bm & ben 180x200
Kontinentalsäng Viking Oden inkl. bm & ben 180x200

Kontinentalsäng Viking Oden - Paket inkl. bäddmadrass & ben

Kontinentalsäng Oden är en snygg kontinentalsäng från småländska Viking Beds of Sweden. Det här är ett sängpaket bestående av kontinentalsäng Oden med bäddmadrass Viking Pulse Latex och ben Viking Atlas svartkrom. Kontinentalsäng Oden är kontinentalsängsmotsvarigheten till Sovkoncepts populära ställbara säng Oden.

Med en 5-zonad W-pocket är Oden en säng med stor individuell rörlighet. I praktiken innebär det en fin följsamhet utan att sängen tappar förmåga till stöd där kroppen behöver det. Den tre centimeter tjocka polyetern på toppen av pocketkassetten skapar stabilitet åt fjädrarna. I den sängbotten finns ett andra lager pocketfjädring som gör Oden till en riktigt lyxig kontinental sängmodell.

Oden omfattas, precis som alla Vikings Smålands-tillverkade sängar, av generösa garantier med 25 år på fjäder- och rambrott. Oden finns i fyra fina tyger, Verona #11 Antracit, Verona #7 Ljusgrå, Como #17 Mörkgrå och Como #5 Beige.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy