Stäng
AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHilding AndersJensenKosta LinnewäfveriLivingbedLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTempurVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Viking Oden Sammet inkl. bm & ben 180x200
Kontinentalsäng Viking Oden Sammet inkl. bm & ben 180x200

Kontinentalsäng Viking Oden Sammet - Paket inkl. bäddmadrass & ben

Kontinentalsäng Oden Sammet är en läcker kontinentalsäng i sammetsstil från småländska Viking Beds of Sweden. Det här är ett dubbelsängspaket bestående av kontinentalsäng Oden Sammet med bäddmadrass Viking Pulse Latex och ben Viking Atlas svartkrom. Kontinentalsäng Oden är kontinentalsängsmotsvarigheten till Sovkoncepts populära ställbara säng Oden. Oden Sammet kommer i Vikings härliga tygserie Monte Carlo med ett stort färgutbud och en härlig finish.

Med en 5-zonad W-pocket är Oden Sammet en säng med stor individuell rörlighet. I praktiken innebär det en fin följsamhet utan att sängen tappar förmåga till stöd där kroppen behöver det. Den tre centimeter tjocka polyetern på toppen av pocketkassetten skapar stabilitet åt fjädrarna. I den sängbotten finns ett andra lager pocketfjädring som gör Oden till en riktigt lyxig kontinental sängmodell.

Oden Sammet omfattas, precis som alla Vikings Smålands-tillverkade sängar, av generösa garantier med 25 år på fjäder- och rambrott.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy