Stäng
AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHilding AndersJensenKosta LinnewäfveriLivingbedLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng LB Temprakon Zone inkl. bm & ben 180x200
Sovkoncept Eco
KAMPANJ
Kontinentalsäng LB Temprakon Zone inkl. bm & ben 180x200
Kontinentalsäng LB Temprakon Zone inkl. bm & ben 180x200

Kontinentalsäng Temprakon Zone

Kontinentalsäng Temprakon Zone är en tekniskt avancerad säng med en god liggkomfort och ett bra sovklimat. Det övre fjädringslagrets zonindelning ger en mjukare fjädring under axel och höft medans midjan får ett bra stöd. Den högteknologiska bäddmadrassen som ingår ger tillsammans med kontinentalsängens stoppningsmaterial en bättre sovtemperatur.

Sängens mellanmadrass är skarvlös inuti tyget som standard och innehåller en 7-zonad hybridkassett med pocket resår. Madrassen har Ergosoft II och Cooltex stopping för bästa komfort och temperatur. Sängtextilen är laminerad och är gjord av återvunna material. Under bäddmadrassen har kontinentalsängen en stretchspegel med anti-glid beläggning.

En hållbar textil

Cura textil från danska GABRIEL är tillverkad av återvunnen plast. Tyget är mycket slitstarkt med ett Martindale värde på 100.000 och är fritt från tungmetaller, OEKO-TEX®-märkt samt Ecolabel certifierat. Finns i 6 moderriktiga designfärger.

Bäddmadrass Temprakon Zone

Bäddmadrass Temprakon Zone är en högteknologisk 8 cm tjock latexbäddmadrass som är svanenmärkt. Tyget är temperaturreglerande med en teknik som är certifierad rymdteknologi utvecklad av NASA.

Bäddmadrassen har en kärna av Pulse® latex som är 7-zonad för att ge en optimal liggkomfort. Bäddmadrassens tyg har en temperaturreglerande funktion som effektivt tar värme när du är som varmast och ger värme när du är som kallast. Det gör att den lindrar de värmetoppar som gör att du vaknar för varm men minskar också risken för att du vaknar och fryser. Kombinera med ett kvalitetstäcke som andas väl med en fyllning anpassad för säsongen för bästa komfort.

Tygöverdraget är praktiskt delbart och tvättbart i 60 grader.

TaggarVanliga tillbehör (ingår ej)

Standardvy | Byt till Mobil vy