Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Temprakon Zone II 180x210
Kontinentalsäng Temprakon Zone II 180x210

Kontinentalsäng Temprakon Zone II

Kontinentalsäng Temprakon Zone II är en tekniskt avancerad säng med en härlig liggkomfort och ett fantastiskt sovklimat. Det övre fjädringslagrets zonindelning ger en mjukare fjädring under axel och höft medans midjan får ett bra stöd. Med den högteknologiska bäddmadrassen Temprakon Zone II i kombination med kontinentalsängens stoppningsmaterial ger sängen en jämnare sovtemperatur vilket ökar chanserna till bättre sömnkvalitet.

Sängens mellanmadrass innehåller en zonindelad pocketresår med 16 cm höga timglasformade fjädrar. Det ger Kontinentalsäng Temprakon Zone II en markant förbättrad följsamhet jämfört med tidigare modeller och en känsla som bör provas. Kontinentalsängens mellanmadrass är självklart skarvlös inuti tyget som standard. Madrassen har latexskumstopping i hög kvalitet med densitet 55 kg/m3 för bästa komfort och temperatur. Madrassen har en stretchspegel med antiglid-beläggning.

En hållbar textil

Calista-textilen är tillverkad av återvunnen plast. Tyget är mycket slitstarkt med ett Martindale-värde på 40.000 och Pilling-värde 5. Tyget är OEKO-TEX®-märkt.

Bäddmadrass Temprakon Zone II

Bäddmadrass Temprakon Zone är en högteknologisk 8 cm tjock latexbäddmadrass med en fantastisk komfort. Tyget är temperaturreglerande med en teknik som är certifierad rymdteknologi utvecklad av NASA.

Bäddmadrassen har en kärna av Pulse® latex som är 7-zonad för att ge en optimal liggkomfort. Bäddmadrassens tyg har en temperaturreglerande funktion som effektivt tar värme när du är som varmast och ger värme när du är som kallast. Det gör att den lindrar de värmetoppar som gör att du vaknar för varm men minskar också risken för att du vaknar och fryser. Kombinera med ett kvalitetstäcke som andas väl med en fyllning anpassad för säsongen för bästa komfort. Med ett bättre sovklimat kan kropp och hjärna återhämta sig bättre på natten.

Tygöverdraget är praktiskt delbart och tvättbart i 60 grader.

Taggar



Standardvy | Byt till Mobil vy