Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Hilding Original Plus 120x200
Kontinentalsäng Hilding Original Plus 120x200

Kontinentalsäng Hilding Original Plus

Original Plus kontinental är en prisvärd lite fastare kontinentalsäng från svenska Hilding. Sängen har dubbla lager pocketfjädring där det översta är zonindelat i 3 zoner. För att du ska sova riktigt gott är den dessutom Svanen-märkt och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet .

Hilding Original Plus kontinentalsäng har en underbädd med en 13 cm hög pocketfjädring som vilar stabilt på en 8 cm hög FSC-märkt träram av gran/furu. Ovansidan är vadderad med 20 mm polyeter med densitet 23kg/m3. Kontinentalsängens mellanmadrass har en 13 cm hög 3-zonad pocketfjädring med ett 28 mm tjockt lager polyeter med hög densitet, 35 kg/m3.

Mellanmadrassen är vändbar med två fjäderkassetter i ett tyg i bredder från 160 cm. Rekommenderad bäddmadrass till kontinentalsäng Hilding Original Plus är bäddmadrass Harmony Vent. Rekommenderad benhöjd är 18 cm och sängen inklusive bäddmadrass och ben får då en totalhöjd på 66,5 cm.

Hilding erbjuder 25 års garanti mot ram- och resårbrott.

Eco-tyger

Hildings Eco-tyger tillverkas utan användning av vatten, utan PFC-kemikalier och kan återvinnas upp till tio gånger. Harmolan är naturligt smutsavvisande och har en exceptionellt god förmåga att reglera sängklimtatet.

Taggar



Standardvy | Byt till Mobil vy