Stäng
AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersJensenKosta LinnewäfveriLivingbedLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Jensen Ambassadör 180X200
Kontinentalsäng Jensen Ambassadör 180X200

Kontinentalsäng Jensen Ambassadör

Kontinentalsäng Jensen Ambassadör är en av den svenska sängmarknadens mest klassiska modeller. Även om den första Ambassadör-modellen kom så tidigt som 1996 så har Jensen Beds med kontinuerlig utveckling sett till att sängmodellen fortfarande ligger i framkant när det kommer till design, kvalitet och komfort. Dagens version innehåller tre lager individuellt fjädrande pocketresårer som ger en perfekt kombination av stöd och följsamhet.

Det översta fjädringslagret består av en Jensen Aloy® 2.1 Pocket 12,5 cm med Jensen Original Zonsystem som är byggt för att anpassa sig efter din liggställning och viktfördelning på bästa sätt. Zonindelningen är balanserad med en zon i midjehöjd som är fastare relativt den mjukare höftzonen. Skulderzonen är i sin tur extra mjuk för att ge det djup som krävs för optimal tryckavlastning och en rakare ryggrad.

Kontinentalsängens underbädd består av två lager pocketresår vilket ger en mycket god följsamhet. Utöver följsamhet så innebär konstruktionen även en stabilitet i toppklass vilket hjälper till att minimera onödiga störningsmoment. Det övre fjädringslagret i underbädden är en Jensen Support Pocket 12,5 cm och det ligger ovanpå ett lager Jensen Reflect Pocket 7 cm.

Sängen finns att beställa i alla svenska standardbredder från 140 till 210 cm i längderna 200 och 210cm. Du kan välja mellan 8 färger fördelat på två tygserier i standardkollektionen eller mot ett pristillägg välja tyg från någon annan sängmodell inom Jensen Supreme Collection.

Jensen Seamless Base eller Classic Base

Samtliga modeller av kontinentalsängar från Jensen kan fås antingen med en designlösning som heter Seamless Base eller i ett mer klassiskt utförande som vi på Sovkoncept kallar Classic Base. Komfortmässigt är det ingen skillnad mellan de två versionerna så det är helt och hållet ett designval. I dubbelsängsbredder är den klassiska kontinentalsängsdesignen en säng med två underbäddar i botten och en hel mellanmadrass. I Seamless Base-versionen är skillnaden att de två underbäddarna täcks av ett helt tygöverdrag istället för två individuella.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy