Stäng
AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLivingbedLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Jensen Ambassadör LTD inkl. bäddm. 180x200
Svanenmärket
Kontinentalsäng Jensen Ambassadör LTD inkl. bäddm. 180x200
Kontinentalsäng Jensen Ambassadör LTD inkl. bäddm. 180x200

Kontinentalsäng Jensen Ambassadör LTD - paket inkl. bäddmadrass

Det här är ett paket som innehåller

  • Kontinentalsäng Jensen Ambassadör LTD i valfri fasthet
  • Bäddmadrass Jensen Sleep II

Det här är en limited edition av den klassiska kontinentalsäng Ambassadör från Jensen Beds. Den här versionen har enkelfjädrade underbäddar till skillnad från den ordinarie modellen och kan väljas något av två specialtyger. Bäddmadrass Jensen Sleep II ingår. Ben köps till ur Jensens ordinarie sortiment och huvudgavel Jensen Diva kan köpas till i matchande färg.

Kontinentalsäng Jensen Ambassadör är en av den svenska sängmarknadens mest klassiska modeller. Även om den första Ambassadör-modellen kom så tidigt som 1996 så har Jensen Beds med kontinuerlig utveckling sett till att sängmodellen fortfarande ligger i framkant när det kommer till design, kvalitet och komfort.

Det översta fjädringslagret består av en Jensen Aloy® 2.1 Pocket 12,5 cm med Jensen Original Zonsystem som är byggt för att anpassa sig efter din liggställning och viktfördelning på bästa sätt. Zonindelningen är balanserad med en zon i midjehöjd som är fastare relativt den mjukare höftzonen. Skulderzonen är i sin tur extra mjuk för att ge det djup som krävs för optimal tryckavlastning och en rakare ryggrad.

Kontinentalsängen Ambassadör LTD har enkelfjädrade underbäddar med en Jensen Support Pocket 12,5 cm.

Bäddmadrass Jensen Sleep II har en 6,5 cm tjock kärna av Cellex XO. Bäddmadrassen är efterföljaren till Jensens populära bäddmadrass Softline II. Madrasskärnan har en profilerad och en slät sida där den profilerade ofta upplevs som lite mjukare än den släta.

Cellex XO andas bra och transporterar bort fukt effektivt. Bäddmadrassen innehåller också Lyocell med Sensity™ som håller sängen extra fräsch, torr och mer hygienisk.

I Sleep-serien har Jensen utvecklat sin quiltning och den nya vågquiltningen ger en ökad elastisitet jämfört med föregångaren Softline. I tillverkningen av Jensen Sleep används till skillnad från föregångaren Softline också en mängd återvunna material för en mer hållbar produktcykel. Fiberstoppningen i Sleep är av 100% återvunnen polyester och tyget innehåller 30% återvunnen Lyocell.

Taggar

  • 180
  • 180x200
  • Dubbelsäng
  • Hel madrass
  • Hel plymå
  • Skarvlös madrass
  • Skarvlös plymå


Standardvy | Byt till Mobil vy