AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Sommen inkl. bäddm. & ben 160x200
Kontinentalsäng Sommen inkl. bäddm. & ben 160x200

Kontinentalsäng Sommen - Paket inkl. bäddmadrass och ben

Sommen är en mycket prisvärd svensktillverkad kontinentalsäng med snygga tygval och med möjlighet att välja bland flera väl designade sänggavlar att köpa till. Sängen har dubbla lager pocketfjädring varav det översta är zonindelat i 5 zoner.

Kontinentalsängens vändbara mellandel har en 5-zonad pocketresår som är fastare under midjan och släpper ner höft och axel lite extra. Underbädden har ett andra lager pocket fjädring vilket bidrar till en stabil komfort.

Kontinentalsäng Sommen kombineras här med bäddmadrass och ben till ett sängpaket i snygg design. Välj mellan komforterna Medium och Fast på sängen och mellan 6 färger. Köp till någon av flera gavelmodeller i samma tyg och färgval som vi erbjuder till extra bra priser tillsammans med säng.

Seamless eller Classic

Seamless är en designlösning där underbäddarna i en kontinentalsäng i dubbelmått kläs i ett gemensamt tyg. Detta ger illusionen av en hel underbädd men bibehåller de två sängbottnarnas robusthet och styrka. Seamless kombineras ofta med ett set sängben plus ett set stödben som gör att endast sängbenen i hörnen syns. Väljer man istället designen Classic så får man en kontinentalsäng där sängbottnarna kläs med var sitt tygöverdrag.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy