Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Viking Saga inkl. bäddmadrass 160x200
Svensktillverkad
Kontinentalsäng Viking Saga inkl. bäddmadrass 160x200
Kontinentalsäng Viking Saga inkl. bäddmadrass 160x200

Kontinentalsäng Viking Saga - Paket inkl. bäddmadrass

Kontinentalsäng Saga är en jubileumsutgåva i specialtyg av den populära Birka kontinental från Viking Beds of Sweden. Till sängen rekommenderas bäddmadrass Viking Talalay för maximal följsamhet. Köp till valfria sängben från Viking Beds breda sortiment och en av de matchande tyggavlarna Welt, Matrix och Slim.

Saga kontinental är en svensktillverkad kontinentalsäng med en mycket följsam känsla och bra liggposition. Sängen har ett bra stöd för midjan, en balans som ger kroppen en rak position och ett exceptionellt djup under skuldran.

Det 7-zonade övre fjädringslagret består precis som i Birka av en unik 15 cm hög svensktillverkad pocketfjäder i toppklass. Fjädrarna i sängens alla zoner är till skillnad från traditionella zonindelade pocketresårer gjorda med samma tjocklek på metalltråden. Skillnaden i styrka och djup mellan zonerna är istället resultatet av att fjädrarna har olika originalhöjd innan de placeras i de tygfickor som formar pocketresåren. De fastare zonerna är helt enkelt mer spända. Den här konstruktionen ger en oöverträffad exakthet i relationen mellan zonerna och garanterar rätt balans i sängen.

Underbädden är liksom i Birka kontinental en Viking Original pocketunderfjädring i 3-zoner vilket förstärker den unika balansen i Birka-serien. Zonerna i bottenfjädringen förstärker axelzonens djup och hjälper till att lyfta upp kroppens övriga delar för en rakare liggposition.

För den fulländade följsamma Birka-komforten bör sängen kombineras med bäddmadrass Viking Talalay som ger en fantastisk finish.

Kontinentalsäng Viking Saga väljer du i någon av de två behagliga färgerna Amalfi 1 Svart, Amalfi 5 Beige och Amalfi 7 Ljusgrå.

Taggar

  • 160
  • 160x200
  • Dubbelsäng
  • Hel madrass
  • Hel plymå
  • Skarvlös madrass
  • Skarvlös plymå


Standardvy | Byt till Mobil vy