Stäng
AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLivingbedLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Viking Saga inkl. bm, ben & gavel 180x200
Svensktillverkad
Kontinentalsäng Viking Saga inkl. bm, ben & gavel 180x200
Kontinentalsäng Viking Saga inkl. bm, ben & gavel 180x200

Kontinentalsäng Viking Saga - Komplett paket

Kontinentalsäng Saga är en jubileumsutgåva i specialtyg av den populära Birka kontinental från Viking Beds of Sweden. Sängen säljs här som komplett paket med bäddmadrass Viking Talalay, sängben Atlant 12 cm och huvudgavel Viking Matrix.

Saga kontinental är en svensktillverkad kontinentalsäng med en mycket följsam känsla och bra liggposition. Sängen har ett bra stöd för midjan, en balans som ger kroppen en rak position och ett exceptionellt djup under skuldran.

Det 7-zonade övre fjädringslagret består precis som i Birka av en unik 15 cm hög svensktillverkad pocketfjäder i toppklass. Fjädrarna i sängens alla zoner är till skillnad från traditionella zonindelade pocketresårer gjorda med samma tjocklek på metalltråden. Skillnaden i styrka och djup mellan zonerna är istället resultatet av att fjädrarna har olika originalhöjd innan de placeras i de tygfickor som formar pocketresåren. De fastare zonerna är helt enkelt mer spända. Den här konstruktionen ger en oöverträffad exakthet i relationen mellan zonerna och garanterar rätt balans i sängen.

Underbädden är liksom i Birka kontinental en Viking Original pocketunderfjädring i 3-zoner vilket förstärker den unika balansen i Birka-serien. Zonerna i bottenfjädringen förstärker axelzonens djup och hjälper till att lyfta upp kroppens övriga delar för en rakare liggposition.

För den fulländade följsamma Birka-komforten rekommenderas att kombinera sängen med bäddmadrass Viking Talalay som ger en fantastisk finish.

Kontinentalsäng Viking Saga väljer du i någon av de två behagliga färgerna Capri 5 Beige och Capri 7 Ljusgrå.

Taggar

  • 180
  • 180x200
  • Dubbelsäng
  • Hel madrass
  • Hel plymå
  • Skarvlös madrass
  • Skarvlös plymå


Vanliga tillbehör (ingår ej)

Standardvy | Byt till Mobil vy