Stäng
AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersJensenKosta LinnewäfveriLivingbedLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Viking Björkö 160x200
Kontinentalsäng Viking Björkö 160x200

Kontinentalsäng Viking Björkö

Kontinentalsäng Björkö är en kontinentalsäng från Viking Beds of Sweden med en välbalanserad 5-zonad säng med en härlig komfort. Sängens övre fjädringslager är en 5-zonad pocketfjädring med konvexa pocketfjädrar. I kombination med Viking Originals pocketunderfjädring i 3-zoner får Björkö en mycket följsam känsla med bra stöd i midjan. Liksom övriga modeller i Viking Original-sortimentet så finns ett stort urval av tyger och tillbehör.

Den 5-zonade fjädringen i mellanmadrassen består av konvexa pocketfjädrar och är zonindelad genom olika trådtjocklek i komfortzonerna. Liksom i de flesta andra zonindelningar som bygger på trådtjocklek så är pocketraderna i resåren i Björkö tvärställda. Mellanmadrassen har en hel skarvlös resårkassett med över och understoppning av latex för en extra lyxig känsla.

Björkö kontinental har underbäddar med en kraftig träram av svenskt långsamväxande trä och en Viking Original 3-zonad pocketunderfjädring som är 13 cm hög.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy