AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Hjälmaren Lyx inkl. bäddm. & ben 160x200
Svensktillverkad
KAMPANJ
Kontinentalsäng Hjälmaren Lyx inkl. bäddm. & ben 160x200
Kontinentalsäng Hjälmaren Lyx inkl. bäddm. & ben 160x200

Kontinentalsäng Hjälmaren Lyx - Paket inkl. bäddmadrass och ben

Hjälmaren Lyx är en härligt följsam kontinentalsäng med en mjuk känsla och en tydlig zonindelning.

Mellanmadrassen har en 5-zonad pocketfjädring med 6 varv per fjäder vilket ger extra mycket följsamhet. Den vändbara mellanmadrassen ger ett bra stöd i midjan och god avlastning för höften för den som sover på sidan och ett tydligt svankstöd för ryggliggaren.

Hjälmaren Lyx har högre underbäddar än lillasystermodellen Hjälmaren. De är byggda med en rejäl 12 cm hög träram och en 13 cm hög pocketfjädring vilket ger ett maffigt utseende och en bra stabilitet.

Kontinentalsäng Hjälmaren Lyx paketeras med en pikerad bäddmadrass med en kärna av 45 mm HyperSoft skum. Den följsamma bäddmadrasskärnan är svept med en hålfibervadd med 4 kanaler som effektivt transporterar bort fukt och värme. I sängpaketet ingår även sängben i trä eller metall.

Välj mellan komforterna Medium och Fast på sängen och mellan 6 färger. Till extra bra pris kan du köpa till någon av flera matchande gavelmodeller som kommer i samma tyg och färgval.

TaggarFler storlekar i samma serie

Standardvy | Byt till Mobil vy