Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Karma Lux Fyn inkl. bm & ben 180x200
Kontinentalsäng Karma Lux Fyn inkl. bm & ben 180x200
Kontinentalsäng Karma Lux Fyn inkl. bm & ben 180x200

Kontinentalsäng Karma Lux Fyn - Paket inkl. bäddmadrass & ben

Med kontinentalsäng Karma Lux, bäddmadrass Latex Quilt 60 och valfria ben från varumärket Karma får du i Fyn-paketet snygg dansk design och kvalitet. Köp till någon av matchande gavelmodeller i tyg.

Bäddmadrassen i Fyn-paketet är Svanen-märkt och har en 60 mm latexkärna för bra följsamhet och bra andningsförmåga. Tygöverdraget har extra ventilerande sidor med Karmas 3D-teknologi. Tygets liggyta är i stretch och innehåller svalkande bambufibrer som ger en fräsch sovmiljö. Överdraget är också tvättbart.

Mellanmadrassen i Karma Lux kontinentalsäng är liksidigt vändbar med det svalkande stoppningsmaterialet Cooltex. På liggytorna har den stretchtyg med antiglidbehandling som motverkar att den eller bäddmadrassen flyttar sig. Den vändbara madrassen innehåller en zonindelad pocketresår i 7 zoner som har en balans som är mer lik många 5-zonade sängar på den svenska sängmarknaden. Genom zonindelningen är fjädringen mjukare under axel och höft med ett fastare stöd för midjan. Midjestödet bär upp kroppen och de mjukare zonerna släpper ned utskjutande delar vilket ger en rakare liggställning än de flesta ozonade sängar.

Plymån är skarvlös i bredder upp till 140 cm samt i fastheterna Medium, Medium/Fast och Fast i bredd 180 cm. I övriga dubbelsängar innehåller mellanmadrassen två kassetter i ett gemensamt tyg.

Underbäddarna i kontinental Karma Lux är byggda med en kraftig 14 cm träram och paketerade med pocketresårer. På underbäddarnas ovansida är tyget konstruerat med ett glidskydd vilket begränsar mellanmadrassen förflyttning. I de flesta dubbelsängsstorlekar kan Seamless-utförande väljas för ett skarvlöst utseende.

Kontinentalsäng Lux kommer i 3 tygserier och totalt 12 tygfärger. Samtliga tyger är OEKO-TEX®-certifierade.

Taggar

  • 180
  • 180x200
  • Dubbelsäng
  • Hel madrass
  • Hel plymå
  • Skarvlös madrass
  • Skarvlös plymå


Standardvy | Byt till Mobil vy