Stäng
AirbreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersJensenKosta LinnewäfveriLivingbedLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo Of SwedenViking
Möbler  ›  Sängbord  ›  Sängbord Zc Wilma 35x35x72
Svanenmärket
KAMPANJ
Sängbord Zc Wilma 35x35x72
Sängbord Zc Wilma 35x35x72

Sängbord Wilma - Svanenmärkt

Sängbord Wilma är Svanen-märkt stilrent sängbord i trä. Tack var höjden på 72 cm passar det utmärkt till de flesta moderna kontinentalsängar och ställbara sängar.

Sängborden är Svanenmärkta vilket innebär att de hör till de minst miljöpåverkande inom sin produktgrupp och att de uppfyller Svanens krav och nivåstandarder. Det innebär även att träet kommer från FSC-märkta skogsbruk, att de har en minimal påverkan från miljö- och hälsofarliga ämnen och en lägre energipåverkan. Produkten är återvinningsbar och sorteras som träavfall på återvinningscentral.

Respektive utförande är gjort i massiv oljad ek, massiv vitbetsad ek, vitmålad MDF, svartbetsad bok. Sängbordet levereras monterat.

Skötselråd

Alla oljade träytor måste underhållas regelbundet för att behålla sitt speciella vackra utseende, tåla slitage och för att bibehålla en lång livslängd. En oljebehandling bör därför göras så snart ytan ser torr ut.

Taggar

  • 35x35x72


Se även

KAMPANJ
Sängbord Zc Nova 40x40x57
  • Ek
  • Svart
  • Vit
1 431 kr
(1 590 kr)

Standardvy | Byt till Mobil vy