Stäng
AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLivingbedLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking
Täcken & kuddar  ›  Duntäcken  ›  Duntäcke Stay Outstanding 150x210
Svanenmärket
EXTRA VARMT!
Duntäcke Stay Outstanding 150x210
Duntäcke Stay Outstanding 150x210Duntäcke Stay Outstanding 150x210Duntäcke Stay Outstanding 150x210

Duntäcke Stay Outstanding - 100% dun upp till ultravarmt!

Duntäcke Stay Outstanding är ett imponerande kvalitetstäcke fyllt av 100% Muscovydun och finns i värmenivåer upp till ultravarm. Det ultravarma täcket passar perfekt för dig som är frusen eller har tagit fasta på det goda rådet att sova i ett svalt sovrum.

Täcket kommer förpackat i en snygg axelväska i grön bomullskanvas som underlättar transport. Praktiskt när du har funnit ett täcke som du inte vill vara utan.

Fyllningen är 100% dun vilket innebär att det till skillnad från de flesta andra duntäcken på marknaden inte innehåller några småfjädrar. Dunets bärighet är 800 cuin. Yttertyget är tillverkat i en supermjuk och lätt 100% bomullsbatist och är rutsytt för optimal fördelning av dunet. Bomullsbatisten tillsammans med dunet ger en fantastisk nivå på komfort, isoleringsegenskaper och fukthantering.

Duntäcke Stay Outstandning är certifierat av Asthma Allergy Nordic och Svanen. Dunet är rent nytt europeiskt Muscovy-dun och får bära märkningar som Downafresh, Nomite, Oeko-tex klass 1, Downafresh, och Downpass certifikat vilka garanterar absolut toppkvalitet och att dunet är etiskt framställt.

Skötselråd

Dunprodukterna i Stay-serien kan tvättas vid 60ºC i en vanlig tvättmaskin. Använd tvättmedel för dun och skonsam tvätt. Vid torkning i en torktumlare, använd 1-2 tennisbollar. Torka i 30 minuterssekvenser och skaka däremellan så dunet och fjädrar som har klumpat sig faller isär innan du fortsätter torka. Var dag bör man skaka kuddar och täcken så att dunet får luft och håller sin elasticitet. Vädring av dun bör ske i skuggan. Man bör aldrig slå eller piska täcken eller kuddar eftersom det kan förstöra dunet.

TaggarLiknande produkter

Fler storlekar i samma serie

Svanenmärket
EXTRA VARMT!
Duntäcke Stay Outstanding 220x230
från 4 990 kr
(6 990 kr)

Standardvy | Byt till Mobil vy