Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Täcken & kuddar  ›  Alla Täcken  ›  Ulltäcke Värnamo Lupin 150x200
Ulltäcke Värnamo Lupin 150x200
Ulltäcke Värnamo Lupin 150x200

Ulltäcke Värnamo Lupin

Täcket tillverkas av fin ull av högsta kvalitet från Nya Zeeland där fåren garanterat inte blivit utsatta för "mulesing". Tyget är i Tencel/Lyocell TC 300 satin. Tvättas i 30 grader med flytande enzymfritt tvättmedel och ullprogram. Täcket är OEKO-TEX® märkt.

Ull har många bra egenskaper

Materialet är temperatur- och fuktighetsreglerande, har goda ventilationsegenskaper och är naturligt antiinflammatoriskt. Det kan användas både sommar och vinter.

Tencel/Lyocell

Tencel tillverkas av cellulosa från snabbväxande träslag, bland annat eukalyptus som odlas på hållbara skogsplantager. Tillverkningsprocessen är skonsam för miljön och så mycket som möjligt återvinns och återanvänds. Tyg av tencel är både hälsosamt och hygieniskt. Tencel är ett naturligt och miljövänligt material som odlas helt organiskt utan några bekämpningsmedel. Produkter med Tencel-fiber håller sig fräscha längre eftersom den är naturligt antibakteriell. Denna antibakteriella förmåga går inte att tvätta ur då den finns naturligt i fibern.Tencel har också goda termiska egenskaper vilket innebär att tyget känns behagligt svalt när det är varmt och värmer när det är kyligt.

Taggar



Standardvy | Byt till Mobil vy