AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Förvaringssängar  ›  Ramsäng med förvaring Hilding Original Plus 120x200
Ramsäng med förvaring Hilding Original Plus 120x200

Ramsäng med förvaring Hilding Original Plus

Original Plus ramsäng är en prisvärd lite fastare ramresår från svenska Hilding. Sängen har en 3-zonad pocketfjädring med fastare fjädring under midja och höft. För att du ska sova riktigt gott är den dessutom Svanen-märkt och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet .

Hilding Original Plus ramresår har en 13 cm hög 3-zonad pocketfjädring som vilar stabilt på en 12 cm hög FSC-märkt träram av gran/furu. Ovansidan är vadderad med ett 28 mm tjockt lager polyeter med hög densitet, 35 kg/m3.

Här kombineras ramsängen med en praktisk förvaringsunderdel med lådor i samma Eco-tyg som sängen. Förvaringslådorna kan dras helt så att golvet under sängen kan dammsugas.

Hilding erbjuder 25 års garanti mot ram- och resårbrott.

Eco-tyger

Hildings Eco-tyger tillverkas utan användning av vatten, utan PFC-kemikalier och kan återvinnas upp till tio gånger. Harmolan är naturligt smutsavvisande och har en exceptionellt god förmåga att reglera sängklimtatet.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy