Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Förvaringssängar  ›  Ramsängar med förvaring Hilding Family 160x200
Ramsängar med förvaring Hilding Family 160x200

Ramsäng med förvaring Hilding Family - Dubbelsängspaket

Ramsäng Family från svenska Hilding är en bekväm klassisk resårsäng. Sängen har en 5-zonad överfjädring och för att du ska sova riktigt gott är den dessutom Svanen-märkt och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet .

Family ramsäng har en 15 cm hög pocketfjädring som vilar stabilt på en 12 cm hög FSC-märkt träram av gran/furu. Ovansidan är vadderad med ett 28 mm tjockt lager polyeter med hög densitet, 35 kg/m3.

Här kombineras ramsängen med en praktisk förvaringsunderdel med lådor i samma Eco-tyg som sängen. Förvaringslådorna kan dras helt så att golvet under sängen kan dammsugas.

Hilding erbjuder 25 års garanti mot ram- och resårbrott.

Eco-tyger

Hildings Eco-tyger tillverkas utan användning av vatten, utan PFC-kemikalier och kan återvinnas upp till tio gånger. Harmolan är naturligt smutsavvisande och har en exceptionellt god förmåga att reglera sängklimtatet.

Taggar



Standardvy | Byt till Mobil vy