Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ramsängar  ›  Ramsäng Ekens Elegans 140x200
Ramsäng Ekens Elegans 140x200Ramsäng Ekens Elegans 140x200

Ramsäng Ekens Elegans

Ramsäng Elegans från svenska Ekens är en klassisk ramresår med härlig komfort och design. Med ett stort urval av fastheter, färger och tillbehör är Elegans sängen du kan göra till din egen.

Ekens Elegans har med sin 18 cm höga pocketfjäder en av marknadens högsta pocketresårer vilket borgar för en riktigt bra följsamhet och stabilitet. Sängfjädern kommer i fyra fastheter från mjuk till extra fast. Stabiliteten och följsamheten i pocketfjädringen tillsammans med den kraftiga och välbyggda träramen ger en rejäl säng med trevlig komfort.

Den klassiska ramsängsmodellen i Elegans-serien kommer i 6 vackra färger och alla gavelmodeller i Ekens stora gavelutbud kan beställas i samma tyger. Ekens erbjuder generösa garantier i form av 25 års garanti mot ram- och fjäderbrott.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy