Stäng
AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHilding AndersJensenKosta LinnewäfveriLivingbedLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ramsängar  ›  Ramsäng Tempur North Breeze inkl. bm & ben 120x210
Ramsäng Tempur North Breeze inkl. bm & ben 120x210

Ramsäng Tempur North Breeze

Ramsäng North Breeze från Tempur är en ramsäng byggd med extra ventilerande trögelastiskt skum. North-seriens unika och stilrena design matchar sängens exceptionella komfortegenskaper. Breeze-materialet kombinerar Tempurs världsledande tryckavlastning med deras bästa andningsförmåga.

Tempurs kompletta sängsystem består av en välkomponerad kombination av trögelastiska och traditionella skumlager i högsta kvalitet. Sängarna är helt utan fjädersystem vilket i princip helt motverkar att rörelser fortplantas och stabiliteten i en Tempur-säng är därmed i absoluta toppklass.

Ramsängsmodellen, som även kallas Box-modellen, har en totalhöjd som är lite lägre än motsvarande kontinentalsängsmodell. Komforten håller dock samma höga standard som kontinentalsängen.

Sängen kan beställas i tre olika komforter. Cloud-komforten är den mjukaste och ger en känsla av att sväva på moln. Original-komforten ger en fastare känsla men har samtidigt bästa tryckavlastningsförmåga. Den här komforten är mest lik den lite fastare komforten i tidigare generationer Tempur-sängar. Sensation-komforten är det sista komfortalternativet och ger en känsla som är mer lik en traditionell resårsäng jämfört med övriga alternativ.

TaggarVanliga tillbehör (ingår ej)

Se även

Standardvy | Byt till Mobil vy