Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ramsängar  ›  Ramsäng Ekens Essens 90x200
Ramsäng Ekens Essens 90x200Ramsäng Ekens Essens 90x200

Ramsäng Ekens Essens

Ramsäng Essens är den klassiska ramresårmodellen i Ekens omåttligt populära Essens-serie. Precis som alla modeller från Ekens är den svensktillverkad och håller mycket hög kvalitet.

Essens-serien är känd för att ha en härlig balans i zonindelningen som ger en svårslaget rak ryggrad för den som sover i sidoläge. Magsovare upplever ofta som positivt att balansen minimerar risken för att sängen ska upplevas som en hängmatta. För ryggsovare ger zonerna i fjädringen ett extra stöd i svanken.

Ramsäng Essens är inget undantag och sängen har en härligt följsam spänst under midjan och ett påtagligt djup under axelpartiet. Fjädringen har en zonindelning som klassas som 5-zonad men som ger en komfort som tydligt skiljer sig från andra 5-zonade sängar. Sängens svårslagna komfort kombineras med en rejäl 12 cm hög träram och väl tilltagna dimensioner på träribborna vilket gör Ramsäng Essens till en av marknadens bästa ramsängar - alla kategorier.

Den klassiska ramsängsmodellen i Essens-serien kommer i 6 vackra färger och alla gavelmodeller i Ekens stora gavelutbud kan beställas i samma tyger. Ekens erbjuder generösa garantier i form av 25 års garanti mot ram- och fjäderbrott.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy