AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ramsängar  ›  Ramsäng Roxen inkl. bäddm. & ben 90x200
Ramsäng Roxen inkl. bäddm. & ben 90x200

Ramsäng Roxen - Paket inkl. bäddmadrass och ben

Ramsäng Roxen är en riktigt prisvärd säng med mjuk och härlig komfort. Sängen är svensktillverkad och Svanen-märkt vilket garanterar både god kvalitet och högt ställda miljökrav i hela produktionskedjan.

Ramsängen är dubbelfjädrad med en lyxig bäddmadrass på toppen. Det översta fjädringslagret är en 5-zonad pocketfjädring som är hela 15 cm hög vilket kombineras med en 12 cm pocketfjädring i botten. Tack vare fjäderhöjden och de mjukare partierna under axel och höft har den här ramresåren en mjuk och följsam komfort som håller hög klass.

Bäddmadrassen är kuvertsydd med stretchspegel och har en kärna av perforerat högelastiskt 45 mm hypersoftskum som är klädd med en 4-kanals hålfibervadd vilket förbättrar andningsförmågan. Bottenramen i sängen är rejält byggd med en höjd på 12 cm.

Ramsäng Roxen kommer i 6 snygga färger och i priset ingår eleganta metallben. Även sängben i trä finns att välja om så önskas. Till sängen kan man till specialpris köpa någon av flera huvudgavelmodeller som kommer i samma tygserie.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy