Stäng
AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersJensenKosta LinnewäfveriLivingbedLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ramsängar  ›  Ramsäng Hilding Original Plus 90x200
Ramsäng Hilding Original Plus 90x200

Ramsäng Hilding Original Plus

Original Plus ramsäng är en prisvärd lite fastare ramresår från svenska Hilding. Sängen har en 3-zonad pocketfjädring med fastare fjädring under midja och höft. För att du ska sova riktigt gott är den dessutom Svanen-märkt och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet .

Hilding Original Plus ramresår har en 13 cm hög 3-zonad pocketfjädring som vilar stabilt på en 12 cm hög FSC-märkt träram av gran/furu. Ovansidan är vadderad med ett 28 mm tjockt lager polyeter med hög densitet, 35 kg/m3.

Rekommenderad bäddmadrass till Hilding Original Plus ramsäng är bäddmadrass Harmony Vent. Rekommenderad benhöjd är 18 cm och sängen inklusive bäddmadrass och ben får då en totalhöjd på 53 cm. Ramsängen kan i vissa bredder också kombineras med en förvaringsunderdel med lådor och du hittar det paketet under namnet Ramsäng med förvaring Hilding Original Plus.

Hilding erbjuder 25 års garanti mot ram- och resårbrott.

Eco-tyger

Hildings Eco-tyger tillverkas utan användning av vatten, utan PFC-kemikalier och kan återvinnas upp till tio gånger. Harmolan är naturligt smutsavvisande och har en exceptionellt god förmåga att reglera sängklimtatet.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy