Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ramsängar  ›  Ramsäng Jensen Prestige 160x200
Ramsäng Jensen Prestige 160x200

Ramsäng Jensen Prestige

Ramsäng Jensen Prestige är en lyxig ramresår med 2 stabila lager pocketfjädrar varav det översta är en hög Jensen Aloy® 2.1 för bästa komfort. Prestige ramsäng har en modern design och kommer i exklusiva möbeltextilier från Beaulieu. Väljer du att köpa till en huvudgavel kan du välja mellan sängtyget eller ett speciellt gaveltyg i matchande färgton.

Det översta fjädringslagret består av en Jensen Aloy® 2.1 Pocket 14 cm med Jensen Original Zonsystem som är byggt för att anpassa sig efter din liggställning och viktfördelning på bästa sätt. Zonindelningen är balanserad med en zon i midjehöjd som är fastare relativt den mjukare höftzonen. Skulderzonen är i sin tur extra mjuk för att ge det djup som krävs för optimal tryckavlastning och en rakare ryggrad.

Ramsängens underfjädring är en pocketresår av modell Jensen Reflect Pocket 7 cm vilket ger en följsam och stabil känsla.

Sängen finns att beställa i alla svenska standardbredder från 80 till 160 cm i längderna 200 och 210cm. Du kan välja mellan 8 färger fördelat på två tygserier i standardkollektionen eller mot ett pristillägg välja tyg från någon annan sängmodell inom Jensen Supreme Collection.

Taggar



Standardvy | Byt till Mobil vy