Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ramsängar  ›  Ramsängar Jensen Ambassadör 160x200
Ramsängar Jensen Ambassadör 160x200

Ramsäng Jensen Ambassadör - Dubbelsängspaket

Ramsäng Jensen Ambassadör är den traditionella ramresårmodellen i en av den svenska sängmarknadens mest klassiska sängserier. Även om den första Ambassadör-modellen kom så tidigt som 1996 så har Jensen Beds med kontinuerlig utveckling sett till att sängmodellen fortfarande ligger i framkant när det kommer till design, kvalitet och komfort. Dagens version innehåller två lager individuellt fjädrande pocketresårer som ger en perfekt kombination av stöd och följsamhet.

Det översta fjädringslagret består av en Jensen Aloy® 2.1 Pocket 12,5 cm med Jensen Original Zonsystem som är byggt för att anpassa sig efter din liggställning och viktfördelning på bästa sätt. Zonindelningen är balanserad med en zon i midjehöjd som är fastare relativt den mjukare höftzonen. Skulderzonen är i sin tur extra mjuk för att ge det djup som krävs för optimal tryckavlastning och en rakare ryggrad.

Ramsängens underfjädring är en pocketresår av modell Jensen Reflect Pocket 7 cm vilket ger en följsam och stabil känsla.

Sängen finns att beställa i alla svenska standardbredder från 80 till 160 cm i längderna 200 och 210cm. Du kan välja mellan 8 färger fördelat på två tygserier i standardkollektionen eller mot ett pristillägg välja tyg från någon annan sängmodell inom Jensen Supreme Collection.

Taggar



Standardvy | Byt till Mobil vy