Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ramsängar  ›  Ramsängar Karma Lux Skagen inkl. bm & ben 210x200
Ramsängar Karma Lux Skagen inkl. bm & ben 210x200
Ramsängar Karma Lux Skagen inkl. bm & ben 210x200

Ramsäng Karma Lux Skagen - Dubbelsängspaket inkl. bäddmadrass & ben

Skagen-paketet är det lyxigaste paketet i Lux-serien från danska Karma. I paketet ingår ramsäng Karma Lux, bäddmadrass Pulse Latex Quilt 60 och valfria ben. Ramsäng Lux är en resårsäng av klassisk ramsängstyp med god komfort och snygg design. Vid köp av Ramsäng Karma Lux som dubbelsängspaket finns möjlighet att välja Seamless-design vilket innebär att båda ramsängarna kläs i ett gemensamt tyg. I fastheterna Medium, Medium/Fast och Fast i bredd 180 cm kan då också en hel skarvlös resårkärna väljas.

Bäddmadrassen i Skagen-paketet har en 60 mm Pulse Latex-kärna med riktigt bra följsamhet och bra andningsförmåga. Tygöverdraget har extra ventilerande sidor med Karmas 3D-teknologi. Tygets liggyta är i stretch och innehåller svalkande bambufibrer som ger en fräsch sovmiljö. Överdraget är också tvättbart.

Resårmadrassen har en kraftig träram som är 20 cm hög. Sängen är uppbyggd med två lager pocketfjädrar och är vadderad med stoppningsmaterialet Cooltex som ger svalare känsla. Det översta fjädringslagret är zonindelat i 7 zoner men zonindelningen har en balans som är mer lik de flesta 5-zonade resårer på svenska marknaden.

Ramsäng Karma Lux kommer i 3 tygserier och totalt 12 tygfärger. Samtliga tyger är OEKO-TEX®-certifierade. På ovansidan har tyget glidskyddande egenskaper för att motverka att bäddmadrassen glider.

Taggar



Standardvy | Byt till Mobil vy