Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ramsängar  ›  Ramsängar Viking Birka 180x210
Ramsängar Viking Birka 180x210

Ramsäng Viking Birka - Dubbelsängspaket

Ramsäng Birka är en svensktillverkad ramsäng från Viking Beds of Sweden. Sängen har en speciell förspänd zonindelning i 7 zoner som ger en exceptionell balans och en mycket följsam men ändå stödjande känsla.

Det 7-zonade övre fjädringslagret består av en unik 15 cm hög svensktillverkad pocketfjäder i toppklass. Fjädrarna i sängens alla zoner är till skillnad från traditionella zonindelade pocketresårer gjorda med samma tjocklek på metalltråden. Skillnaden i styrka och djup mellan zonerna är istället resultatet av att fjädrarna har olika originalhöjd innan de placeras i de tygfickor som formar pocketresåren. De fastare zonerna är helt enkelt mer spända. Den här konstruktionen ger en oöverträffad exakthet i relationen mellan zonerna och garanterar rätt balans i sängen.

Underfjädringen i ramsäng Birka är en 13 cm hög Viking Original pocketunderfjädring i 3-zoner vilket förstärker den unika balansen i Birka-serien. Zonerna i bottenfjädringen förstärker axelzonens djup och hjälper till att lyfta upp kroppens övriga delar för en rakare liggposition.

För den fulländade följsamma Birka-komforten rekommenderas att kombinera sängen med bäddmadrass Viking Talalay som ger en fantastisk finish.

Liksom övriga modeller i Viking Original-sortimentet så finns för ramsäng Birka ett stort urval av tyger och tillbehör. Köp till snygga sängben i din stil och någon av Vikings detaljrika tyggavlar i matchande tyg.

Taggar



Vanliga tillbehör

Standardvy | Byt till Mobil vy