Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ramsängar  ›  Ramsängar Karma Favorit inkl. bm & ben 160x200
Ramsängar Karma Favorit inkl. bm & ben 160x200
Ramsängar Karma Favorit inkl. bm & ben 160x200

Ramsäng Karma Favorit - Dubbelsängspaket inkl. bäddmadrass & ben

Ramsäng Favorit från det danska varumärket Karma är en prisvärd fastare säng av klassisk ramtyp. Sängen passar i de flesta sängramar och för den som istället önskar ställa sängen på golvet går den att montera med sängben. I de flesta dubbelsängsstorlekar kan väljas en skarvlös designlösning som kallas Seamless. Det innebär att två enkelsängar beställs med en gemensam tygklädsel och ger intrycket av en enda bred säng.

Bäddmadrassen tillverkas med en 40 mm latexkärna omsluten av en fibervadd som ger en luftig komfort.

Ramsängens fjädring består av ett lager zonindelad pocketresår i 5 zoner. Zonindelningen är fastare under höften och har en balans som liknar den i många 3-zonade sängar på den svenska marknaden.

Karma Favorit kommer i en OEKO-TEX®-certifierad tygserie med 3 färger. På ovansidan har tyget glidskyddande egenskaper för att motverka att bäddmadrassen glider.

Taggar



Standardvy | Byt till Mobil vy