Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ramsängar  ›  Ramsäng Viking Björkö 105x200
Svensktillverkad
Ramsäng Viking Björkö 105x200
Ramsäng Viking Björkö 105x200

Ramsäng Viking Björkö

Ramsäng Björkö från Viking Beds of Sweden är en klassisk enkelsäng med en mjukare komfort. Sängen har ett 5-zonat övre fjädringslager som i kombination med Viking Originals pocketunderfjädring i 3-zoner får Sirius en mycket följsam känsla med bra stöd i midjan. Liksom övriga modeller i Viking Original-sortimentet så finns ett stort urval av tyger och tillbehör.

Den 5-zonade överfjädringen består av konvexa pocketfjädrar och är zonindelad genom olika trådtjocklek i komfortzonerna. Liksom i de flesta andra zonindelningar som bygger på trådtjocklek så är pocketraderna i resåren i Björkö tvärställda. Ramresåren har överstoppning av latex för en extra lyxig känsla.

Björkö resårsäng har en kraftig träram av svenskt långsamväxande trä och en Viking Original 3-zonad pocketunderfjädring som är 13 cm hög.

Taggar



Standardvy | Byt till Mobil vy