Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ramsängar  ›  Ramsäng Viking Björkö 120x210
Ramsäng Viking Björkö 120x210

Ramsäng Viking Björkö

Ramsäng Björkö från Viking Beds of Sweden är en klassisk enkelsäng med en mjukare komfort. Sängen har ett 5-zonat övre fjädringslager som i kombination med Viking Originals pocketunderfjädring i 3-zoner får Sirius en mycket följsam känsla med bra stöd i midjan. Liksom övriga modeller i Viking Original-sortimentet så finns ett stort urval av tyger och tillbehör.

Den 5-zonade överfjädringen består av konvexa pocketfjädrar och är zonindelad genom olika trådtjocklek i komfortzonerna. Liksom i de flesta andra zonindelningar som bygger på trådtjocklek så är pocketraderna i resåren i Björkö tvärställda. Ramresåren har överstoppning av latex för en extra lyxig känsla.

Björkö resårsäng har en kraftig träram av svenskt långsamväxande trä och en Viking Original 3-zonad pocketunderfjädring som är 13 cm hög.

Taggar



Standardvy | Byt till Mobil vy