Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ställbara sängar  ›  Ställbar säng Karma Lux Fyn inkl. bm & ben 90x210
Ställbar säng Karma Lux Fyn inkl. bm & ben 90x210
Ställbar säng Karma Lux Fyn inkl. bm & ben 90x210

Ställbar säng Karma Lux Fyn - Paket inkl. bäddmadrass & ben

Det ställbara Fyn-paketet inkluderar ställbar enkelsäng Lux, bäddmadrass Latex Quilt 60 och valfria ben från det danska varumärket Karma. Köp till en matchande huvudgavel i tyg.

Bäddmadrassen i Fyn-paketet har en 60 mm latexkärna för bra följsamhet och bra andningsförmåga. Tygöverdraget har extra ventilerande sidor med Karmas 3D-teknologi. Tygets liggyta är i stretch och innehåller svalkande bambufibrer som ger en fräsch sovmiljö. Överdraget är också tvättbart.

Resårmadrassen i Karma Lux ställbar är liksidigt vändbar med det svalkande stoppningsmaterialet Cooltex. Den vändbara madrassen innehåller en zonindelad pocketresår i 7 zoner som har en balans som är mer lik många 5-zonade sängar på den svenska sängmarknaden. Genom zonindelningen är fjädringen mjukare under axel och höft med ett fastare stöd för midjan. Midjestödet bär upp kroppen och de mjukare zonerna släpper ned utskjutande delar vilket ger en rakare liggställning än de flesta ozonade sängar.

Den ställbara underdelen har en 20 cm hög träram med 42 st fjädrande lameller som liggyta. I bredder upp till 105 cm är fastheten på lamellerna under höften justerbara vilket möjliggör viss individanpassning av komforten. Sängunderredet är utrustat med en dubbelmotor för separat styrning av huvudändan och fotändan. I nacken finns en extra vinkel som automatiskt ger lite mer stöd för huvudet i uppfällt läge.

Ställbar säng Karma Lux kommer i 3 tygserier och totalt 12 tygfärger. Samtliga tyger är OEKO-TEX®-certifierade. Den vändbara madrassen har stretchtyg på liggytorna med glidskyddande egenskaper för att motverka att bäddmadrassen glider.

Taggar



Standardvy | Byt till Mobil vy