Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ställbara sängar  ›  Ställbar säng Tempur Promise 90x210
Ställbar säng Tempur Promise 90x210Ställbar säng Tempur Promise 90x210

Ställbar säng Tempur® Promise Adjustable

Tempur Promise Adjustable är en ställbar säng i modern rak design som erbjuder fantastisk komfort och stöd. Sängen kan höjas både i huvud- och fotända vilket möjliggör den perfekta sovpositionen för att vakna utvilad. TEMPUR®-materialet med ursprung i rymdteknologi innehåller miljarder ultrakänsliga celler som anpassar sig exakt till din unika form, vikt och värme och absorberar rörelser mycket effektivt. Upplev en rofylld sömn med optimal tryckavlastning och en helt individanpassad sovposition med Ställbar säng Tempur Promise Adjustable.

Uppbyggnad

Ställbar säng Tempur Promise Adjustable har en uppbyggnad som ger en hög grad av komfort och stöd. Baslagret i sängen består av Tempur Durabase, vilket ger en stabil grund för madrassen. Ovanpå detta lager finns ett 3 cm tjockt lager av det trögelastiska materialet Tempur Adapt, som anpassar sig efter kroppen för optimal tryckavlastning.

Om man väljer att komplettera sängen med någon av Tempurs Pro-madrasser, så läggs två ytterligare lager av trögelastiskt skum till. Det undre lagret i Pro-madrasserna består av Tempur Adapt och det övre lagret av Tempur Advanced. Det nya Tempur Advanced-materialet ger en förbättrad tryckavlastning på 20% jämfört med det tidigare marknadsledande Tempur Original-materialet.

Den ställbara mekaniken i sängen är av hög kvalitet och möjliggör en steglös reglering av huvud- och fotända. På så sätt kan man hitta den optimala sovställningen för maximal avkoppling. Sängbotten har en kraftfull motor i form av Linak TD5 Advanced, och den trådlösa fjärrkontrollen Linak HC10 Advanced gör det enkelt att justera inställningarna. Fjärrkontrollen har även en knapp för nollgravitationsposition som ger en extra avslappnande känsla.

Komfortval - Komfortnivåer Tempur Pro®

I en Tempur-säng är bäddmadrassen en större del av komforten än i andra sängar. Sängarna i Tempur Promise-serien är utvecklade för att kombineras med bäddmadrasserna i Tempur Pro-serien och denna kombination ger absolut bästa komforten. Det finns andra bäddmadrassalternativ, både från Tempur och från andra tillverkare, men väljer man någon av dessa så bör man vara medveten om att man kompromissar med komforten och tryckavlastningen.

Tempur Pro bäddmadrasser finns i två komfortnivåer: Tempur Pro Plus och Tempur Pro Luxe.

Tempur Pro Plus
Bäddmadrass Tempur Pro Plus har en total höjd på 8 cm och består av två lager trögelastiskt Tempur-material. Det undre lagret är ett 5 cm tjockt lager av Tempur Adapt, vilket är det ursprungliga kroppsformande TEMPUR®-materialet men ännu mer motståndskraftigt och hållbart. Det tryckavlastar och är rörelseabsorberande. Överst i bäddmadrass Tempur Pro Plus finns ett 3 cm tjockt lager av Tempur Advanced som tryckavlastar 20% mer, absorberar mer rörelse och anpassar sig bättre än någonsin.

Tempur Pro Luxe
Bäddmadrass Tempur Pro Luxe har en total höjd på 10 cm och består av ett 5 cm tjockt lager av Tempur Adapt i botten. Det översta lagret är 5 cm tjockt och består också av Tempur Advanced, vilket är 67% mer än i Tempur Pro Plus-bäddamdrassen. Tempur Pro Luxe tar dig ett steg närmare perfekt komfort då det ger en total höjd på 13 cm av trögelastiskt Tempur-material fördelat på tre lager.

Komfortval - Madrasskänsla Tempur Pro®

Alla bäddmadrasser i Tempur Pro-serien finns i tre olika madrasskänslor.

Mjuk – En behaglig mjuk känsla med kroppsanpassande stöd.
Medium – En medelfast känsla för den perfekta balansen mellan komfort och stöd.
Fast – En fastare känsla för ultimat kroppsstöd som varsamt anpassar sig.

Komfortval - SmartCool™ svalkande tyg

Om du önskar en svalare nattsömn, så är det bäst att välja en Tempur Pro-bäddmadrass med SmartCool™ teknologi. Detta innovativa överdrag har integrerad sval teknologi som hjälper till att hålla dig sval och bekväm hela natten. Överdraget kan enkelt tas av och tvättas i maskin vid 40°C, vilket gör det enkelt att bibehålla en ren och fräsch bäddmadrass.

Tempur® Advanced Material

Tempur Pro-seriens bäddmadrasser innehåller det nya TEMPUR® Advanced Material, som ger en tryckavlastning som är 20% bättre än tidigare material. Den är också utformad för att ha den mest effektiva rörelseupptagningen på marknaden, vilket gör att du och din partner kan sova ostört under hela natten.

Tempur Adapt® Material

Som baslager i Tempur Pro bäddmadrasser används Tempur Adapt. Det är det kroppsformande TEMPUR®-materialet som har utmärkt sig för sin tryckavlastande och rörelseabsorberande egenskaper och nu har uppdaterats för att vara ännu mer motståndskraftigt och hållbart. Med detta material kan du förvänta dig en högre grad av komfort och en längre livslängd för din bäddmadrass.

Tempur DuraBase™ Technology

DuraBase™ Technology består av högkvalitativt skummaterial i två skikt som används som stabil bas i Tempur-sängar. Det är designat så att det fungerar optimalt med de övre lagren för att säkerställa långvarig komfort och stöd.

Taggar



Standardvy | Byt till Mobil vy