Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ställbara sängar  ›  Ställbara sängar Ekens Elegans 180x200
Ställbara sängar Ekens Elegans 180x200

Ställbara sängar Ekens Elegans

Ställbar säng Elegans från populära varumärket Ekens är en motordriven steglöst ställbar säng med härlig komfort och design. Med ett stort urval av fastheter, färger och tillbehör är Elegans sängen du kan göra till din egen.

Ekens Elegans har med sin 18 cm höga pocketfjäder en av marknadens högsta pocketresårer vilket borgar för en riktigt bra följsamhet och stabilitet. Sängfjädern kommer i fyra fastheter från mjuk till extra fast och tack vare en dragkedja i klädseln finns förutsättningar för att byta ut pocketkassetten om fasthetsbehovet skulle förändras. Dragkedjan gör det även möjligt att vända på kassetten och på så sätt öka sängens livslängd genom ett jämnare slitage. Om sängen skulle behöva flyttas är det rekommenderat att ta ut och transportera kassetten separat för att minska vikten per kolli.

Ställbar Elegans drivs liksom alla motorsängar från Ekens av motorn Linak TD 5. Till Ekens Elegans medföljer en elegant trådlös fjärrkontroll och tillhörande bordstående hållare. Motorsängens bottenplatta är 5-delad vilket ger en extra vinkel för nacken för att underlätta vid läsning. Som extra bonus får du även en praktisk tygficka som kan hängas på sängsidan och i motorn ingår en diskret nattlampa som du styr med fjärrkontrollen.

Den ställbara modellen i Elegans-serien kommer i 6 vackra färger och alla gavelmodeller i Ekens stora gavelutbud kan beställas i samma tyger. Ekens erbjuder generösa garantier i form av 25 års garanti mot fjäderbrott och 5 års motorgaranti.

Det här är ett dubbelsängspaket bestående av 2 separata ställbara enkelsängar.

Taggar



Standardvy | Byt till Mobil vy