Stäng
AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersJensenKosta LinnewäfveriLivingbedLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ställbara sängar  ›  Ställbar Säng Viking Oden DF Inkl. Bm & Ben 105x200
Ställbar Säng Viking Oden DF Inkl. Bm & Ben 105x200
Ställbar Säng Viking Oden DF Inkl. Bm & Ben 105x200

Ställbar säng Viking Oden inkl. bäddmadrass & ben

Ställbar säng Oden är en dubbelfjädrande motordriven ställbar säng från småländska Viking Beds of Sweden. Det här är enkelsängspaketet bestående av en ställbar säng med bäddmadrass Viking Pulse Latex och ben Viking Atlas svartkrom. Ställbar säng Oden är en den ställbara versionen av Sovkoncepts populära kontinentalsäng Oden.

Med en 5-zonad W-pocket är Oden en säng med stor individuell rörlighet. I praktiken innebär det en fin följsamhet utan att sängen tappar förmåga till stöd där kroppen behöver det. Den tre centimeter tjocka polyetern på toppen av pocketkassetten skapar stabilitet åt fjädrarna. I den ställbara sängbotten finns ett andra lager pocketfjädring som gör Oden till en riktigt lyxig ställbar sängmodell. Sängen drivs av en två-i-ett-motor vilket innebär att huvud- och fotända kan ställas in separat så att du ska kunna hitta den ställning som passar just dig allra bäst.

Oden omfattas, precis som alla Vikings Smålands-tillverkade sängar, av generösa garantier med 25 år på fjäder- och rambrott samt 5 års garanti på motorn. Oden finns i fyra fina tyger, Verona #11 Antracit, Verona #7 Ljusgrå, Como #17 Mörkgrå och Como #5 Beige.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy