Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ställbara sängar  ›  Ställbara sängar Ekens Essens 160x200
Ställbara sängar Ekens Essens 160x200

Ställbar säng Ekens Essens

Det här är den ställbara modellen i Ekens omåttligt populära Essens-serie. Precis som alla modeller från Ekens är den svensktillverkad och håller mycket hög kvalitet.

Ställbar säng Essens är en kompakt motorsäng där fjädring och ställbart underrede är hopmonterat. Till skillnad från modeller med löst liggande resårmadrass kan resårmadrassen därför inte glida av. Genom en dragkedjekonstruktion kan dock fjäderkassetten ändå tas ut och vändas på vilket ger fler ytor att belasta. Detta ger sängen en längre livslängd för den som vårdar sin säng.

Essens är känd för att ha en härlig balans i zonindelningen som ger en svårslaget rak ryggrad för den som sover i sidoläge. Magsovare upplever ofta som positivt att balansen minimerar risken för att sängen ska upplevas som en hängmatta. För ryggsovare ger zonerna i fjädringen ett extra stöd i svanken.

I den ställbara modellen skapas den unika komforten genom en perfekt balans i zonindelningen. En zonindelning som klassas som 5-zonad men som ger en fantastisk komfort som tydligt skiljer sig från andra 5-zonade sängar. Essens finns i ett brett urval av storlekar och färger, allt för att du ska finna din drömsäng.

Taggar



Standardvy | Byt till Mobil vy