Stäng
AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersJensenKosta LinnewäfveriLivingbedLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ställbara sängar  ›  Ställbar säng Hilding Family Plus 90x200
Ställbar säng Hilding Family Plus 90x200

Ställbar säng Hilding Family Plus

Svensktillverkade ramsäng Family Plus från svenska Hilding är en innovativ och lyxig ställbar säng. Hilding startades 1939 och Family Plus är ett resultat av all deras erfarenhet och hantverkskunnande som de byggt upp genom åren. Därför är det också en av de bästa och mest innovativa sängarna på marknaden som är perfekt anpassad för dig och din familj. Den har en exceptionell komfort i planläge men också en exceptionell reglerbarhet som ger mer avlastande positioner än de flesta andra ställbara sängar. För att du ska sova riktigt gott är den dessutom Svanen-märkt och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet .

Ställbar säng Family Plus har en 18 cm hög Active Pocket-fjädring som är vadderad med 28 mm polyeter med hög densitet, 35kg/m3. Pocketfjädringen ligger på en multiledad bottenplatta och allt vilar stabilt på en 16 cm hög FSC-märkt träram av gran/furu.

Den multiledade bottenplattan regleras av en Linak TD5-motor och dess innovativa design ger en bekvämare vinkel för benen än de flesta ställbara sängar på marknaden. Motorn styrs med en trådlös handkontroll av modell Hilding HC12.

Rekommenderad bäddmadrass till ställbar Hilding Family Plus är bäddmadrass Harmony Style. Rekommenderad benhöjd är 18 cm och sängen inklusive bäddmadrass och ben får då en totalhöjd på 66,5 cm.

Hilding erbjuder 25 års garanti mot ram- och resårbrott samt 5 års garanti på motordelar.

Eco-tyger

Hildings Eco-tyger tillverkas utan användning av vatten, utan PFC-kemikalier och kan återvinnas upp till tio gånger. Harmolan är naturligt smutsavvisande och har en exceptionellt god förmåga att reglera sängklimtatet.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy