Stäng
AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersJensenKosta LinnewäfveriLivingbedLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ställbara sängar  ›  Ställbar säng Jensen Prestige AQ2 Seamless Base 210x210
Ställbar säng Jensen Prestige AQ2 Seamless Base 210x210

Ställbar säng Jensen Prestige Aqtive II - Seamless Base

Ställbar säng Jensen Prestige Aqtive II är en motordriven säng i toppkvalitet från klassiska Jensen Beds. Sängen har 2 lager pocketfjädrar varav det översta är en hög Jensen Aloy® 2.1 vilket ger en stabil och följsam känsla. Prestige ställbar har en modern design och kommer i exklusiva möbeltextilier från Beaulieu. Väljer du att köpa till en huvudgavel kan du välja mellan sängtyget eller ett speciellt gaveltyg i matchande färgton.

Det översta fjädringslagret består av en Jensen Aloy® 2.1 Pocket 14 cm med Jensen Original Zonsystem som är byggt för att anpassa sig efter din liggställning och viktfördelning på bästa sätt. Zonindelningen är balanserad med en zon i midjehöjd som är fastare relativt den mjukare höftzonen. Skulderzonen är i sin tur extra mjuk för att ge det djup som krävs för optimal tryckavlastning och en rakare ryggrad.

Den ställbara sängens underdel innehåller utöver den motordrivna mekaniken även ett lager Jensen Reflect Pocket 7 cm vilket ger en ställbar säng med mycket god följsamhet. Utöver följsamhet så innebär konstruktionen även en stabilitet och hållbarhet i toppklass.

Jensen Seamless Base eller Classic Base

Samtliga modeller av ställbara sängar från Jensen kan när de kombineras till en dubbelsäng fås med en designlösning som heter Seamless Base. Det går självklart också att beställa sängarna som två separata enkelsängar, vilket vi på Sovkoncept kallar Classic Base. Komfortmässigt är det ingen skillnad mellan de två versionerna så det är helt och hållet ett designval. I Seamless Base-versionen är skillnaden att ramarna på de två underbäddarna täcks av ett gemensamt tygöverdrag istället för två individuella.

Ställbar säng Jensen Prestige Seamless Base finns att beställa i alla svenska standardbredder från 160 till 210 cm i längderna 200 och 210cm. Du kan välja mellan 8 färger fördelat på två tygserier i standardkollektionen eller mot ett pristillägg välja tyg från någon annan sängmodell inom Jensen Supreme Collection.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy