Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ställbara sängar  ›  Ställbar säng Viking Björkö DuoFlex 90x210
Svensktillverkad
Ställbar säng Viking Björkö DuoFlex 90x210
Ställbar säng Viking Björkö DuoFlex 90x210

Ställbar säng Viking Björkö DuoFlex

Ställbar Björkö är en höj och sänkbar säng från Viking Beds of Sweden med en välbalanserad 5-zonad komfort. Sängens övre fjädringslager är indelat i 5 zoner som i kombination med Viking Originals pocketunderfjädring i 3-zoner ger Björkö en unik komfort. Liksom övriga modeller i Viking Original-sortimentet så finns ett stort urval av tyger och tillbehör.

Den 5-zonade överfjädringen består av konvexa pocketfjädrar och är zonindelad genom olika trådtjocklek i komfortzonerna. Liksom i de flesta andra zonindelningar som bygger på trådtjocklek så är pocketraderna i resåren i Björkö tvärställda.

Björkö ställbar har en kraftig träram av svenskt långsamväxande trä och en Viking Original 3-zonad pocketunderfjädring för ställbara sängar som är 7 cm hög.

Taggar



Standardvy | Byt till Mobil vy