Stäng
AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersJensenKosta LinnewäfveriLivingbedLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ställbara sängar  ›  Ställbara sängar Viking Björkö DuoFlex 180x200
Ställbara sängar Viking Björkö DuoFlex 180x200

Ställbar säng Viking Björkö DuoFlex - dubbelsängspaket

Ställbar Björkö är en höj och sänkbar säng från Viking Beds of Sweden med en välbalanserad 5-zonad komfort. Sängens övre fjädringslager är indelat i 5 zoner som i kombination med Viking Originals pocketunderfjädring i 3-zoner ger Björkö en unik komfort. Liksom övriga modeller i Viking Original-sortimentet så finns ett stort urval av tyger och tillbehör.

Den 5-zonade överfjädringen består av konvexa pocketfjädrar och är zonindelad genom olika trådtjocklek i komfortzonerna. Liksom i de flesta andra zonindelningar som bygger på trådtjocklek så är pocketraderna i resåren i Björkö tvärställda.

Björkö ställbar har en kraftig träram av svenskt långsamväxande trä och en Viking Original 3-zonad pocketunderfjädring för ställbara sängar som är 7 cm hög.

Till ett ställbart dubbelsängspaket rekommenderas att överväga en gemensam så kallad flex-bäddmadrass som medger individuell reglering av de båda sängarna men som är hel under midje- och höftdelen av madrassen.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy